ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


Τη βασιλόπιτά του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής για τα παιδικά και ενήλικα τμήματά του αλλά και τα μέλη του συλλόγου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στην ταβέρνα «Αίθριο» στα χιλιόδεντρα. Ο Άγιος Βασίλης πρόσφερε πέντε υπέροχα δώρα στους τυχερούς τα οποία έτυχαν: Το φλουρί από τη βασιλόπιτα που κόπηκε για όλα τα μέλη του συλλόγου η κ. Στέλλα Φωτιάδου, από το πρώτο τμήμα ο Αναστάσιος Κωστολάρας, από το δεύτερο η Πασχαλία Αντ. Κοντού, από το τρίτο η Πασχαλία Θεοδ. Κοντού, από το τέταρτο η Θεοδώρα Βλαχοδήμου και από το Εικαστικό Εργαστήρι και πάλι η Στέλλα Φωτιάδου διπλά τυχερή.
Η ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ  ΑΝΑΣΤ.. ΚΩΣΤΟΛΑΡΑ
Παραβρέθηκαν οι ιερείς που ευλόγησαν και τη βασιλόπιτά μας ο πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης, ο πατέρας Παναγιώτης Δήμου και πατέρας Βασίλειος Κουτσούρας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκουγκούδης, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης, η πρ. κ. Νικολούση και τα μέλη της φιλοπτώχου Νιγρίτας ο Σωτήρ, η πρ. του συλ Γονέων 3ου Δημ. Νιγρίτας κ. Φωτιάδου, η γραμματέας του συλ Γονέων 1ου Δημ. Νιγρίτας κ. Βλαχοδήμου, η αντιπ. του συλ Γυναικών Τερπνής κ. Διαμαντή, τα μέλη της Φιλοπτώχου Τερπνής κ. Τσερβίστα και Μπουφίδου, η αντ. του συλ Γονέων Δημ. Τερπνής κ Μπαρλιάτσα και μέλη του συλλόγου, ο πρ. της Ασπίδας κ. Τουλάκης και πολύς κόσμος. Τα παιδιά χόρεψαν και διασκέδασαν μια και για αυτά ήταν οργανωμένη η βραδιά και ο ταμίας μας και μουσικός Νίκος Τζιάνης με το αρμόνιο μας χάρισε όμορφες μελωδίες τραγουδισμένες υπέροχα από τον υπεύθ. των μουσικών εκδηλώσεων του συλλόγου Γιώργο Μπασδάρα. Έτσι πολύ πολύ όμορφα έκλεισε η βραδιά στα Πεύκα.
Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
 ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΑΝ. ΚΟΝΤΟΥ
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΘΕΟΔ. ΚΟΝΤΟΥ
Να ευχαριστήσουμε :
Την κ. Πασχαλία Τουλάκη που πρόσφερε τη βασιλόπιτα και τα βασιλοπιτάκια της εκδήλωσης.
Τον κ. Θωμά Καρατζιά που εδώ και χρόνια είναι καθοριστική η συμβολή του στα δώρα της βασιλόπιτας και σίγουρα χωρίς αυτόν θα ήταν αδύνατον να προσφέρουμε τόσο υπέροχα δώρα στους τυχερούς.
Τον νεαρό Τσαρβούλα Αδαμάντη για την πολύτιμη βοήθεια.
Η ΚΑΣΑΠΗ ΦΑΝΗ ΜΕ ΤΗ
ΘΟΔΩΡΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ
Και όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Η ΔΡΑΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΑ
 ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΕΛΛΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr