Οι Νέοι του Αχινού δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες


Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους Νέους του Αχινού για την τόσο σπουδαία τους δράση και ευαισθητοποίηση. Εύγε!! 
Σας παραθέτουμς παρακάτω το δελτίο τύπου που δημοσίευσε το Δ.Σ των νέων.
Και να μη ξεχνάμε τον πολύ πετυχημένο χορό που έκαναν τα παιδιά πριν λίγες ημέρες. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε τέτοιους νέους ανθρώπους με τόσο πλούσια δράση.
Δείτε και την ιστοσελίδα τους αξίζει τον κόπο! μπράβο παιδιά!!
http://fcaxinos.gr
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

              ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΧΙΝΟΥ
Συνέχεια.. στις δράσεις του Συλλόγου μας.
Μετά από την συλλογή τροφίμων και ενδυμάτων μία ακόμα δράση. Tην Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στις 11 π.μ η Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Αχινού επισκέφτηκε την μονάδα Κ.Α.Φ.Κ.Α. της Νιγρίτας (Κέντρο Αποκατάστασης Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης). Βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες κάνοντας τους χαρούμενους. Οι νέοι του Αχινού συνομίλησαν με το προσωπικό της μονάδας και στην συνέχεια μοίρασαν χυμούς και γλυκά σε όλους τους τρόφιμους που νοσηλεύονται.
Ηταν μια συμβολική κίνηση η οποία δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένοι είμαστε ιδιαίτερα ως νέοι, δείχνουμε την φιλοτιμίας και την αγάπης μας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ιδιαίτερα αυτές τις μέρες...Αυτές τις μέρες πρέπει να ήμαστε όλοι μαζί, αγαπημένοι και χαρούμενοι δήλωσε στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου Κεμανιτζόγλου Παναγιώτης.
 ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr