Καρναβάλι από τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο Καλυθιών "Ο ΦΆΡΟΣ"

Σήμερα είχαμε τη χαρά να δεχτούμε ένα τηλεφώνημα από ένα νέο παιδί, το Γιώργο Βαλιάνο, έναν εικοσάχρονο φοιτητή που σπουδάζει στις Σέρρες και κατάγεται από το πανέμορφο νησί της Ρόδου. Συνομιλήσαμε και συνεργαστήκαμε κατά κάποιο τρόπο, μια και το θέμα μας ήταν το Καρναβάλι. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για το δραστήριο σύλλογο του χωριού του και τις αποκριάτικες ξακουστές καρναβαλικές τους εκδηλώσεις.
Για τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο Καλυθιών "Ο ΦΆΡΟΣ" οι απόκριες έφτασαν και ο σύλλογος ετοιμάζει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις για να διασκεδάσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, τις ημέρες του τριωδίου.
Την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καλυθιών junior κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Μέρος πήραν παιδιά έως και 15 χρονών και οι ομάδες θα είναι των 5 ατόμων. Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο κυνήγι του χαμένου θησαυρού στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μεγάλοι και παιδιά από 16 χρονών και άνω και οι ομάδες θα είναι 7 έως 10 ατόμων. Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι, επίσης στην πλατεία Καλυθιών. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr