ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ



Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πάρα πολύ κόσμο που κατέκλυσε το χώρο της παλαίστρας ολοκληρώθηκαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής. Προηγήθηκε εκτός του πολιτιστικού μέρους, το εκκλησιαστικό, αθλητικό και ιπποδρομιακό πρόγραμμα του πανηγυρικού διημέρου. Μετά την μετάθεση των εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας αντί της Πέμπτης 9 Μαΐου για την Παρασκευή 10 Μαΐου ανήμερα της γιορτής Ζωοδόχου Πηγής, ο καιρός ζέστανε, ο ήλιος έλαμψε, ενώ παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα λόγω της αναβολής της εκδήλωσης από την προγραμματισμένη ημερομηνία.  Ο βασικός μας μουσικός ο αγαπημένος φίλος του συλλόγου και συνεργάτης Παναγιώτης Ζαρίμπας έπαιζε σε άλλη εκδήλωση την Παρασκευή, ενώ η δασκάλα των χορευτικών μας κ. Στέλλα Μπίμπη από καιρό είχε προγραμματίσει και είχε ενημερώσει το Σύλλογο πως θα βρισκόταν στην Αθήνα στις 10 Μαΐου. Το πρώτο πρόβλημα λύθηκε ερχόμενη η ορχήστρα με την πενταμελή σύνθεση αντί τα επτά μέλη της και το δεύτερο μεταφέροντας η χοροδιδάσκαλός μας Στέλλα Μπίμπη όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση των χορευτικών στο παλιό μας χοροδιδάσκαλο το γυμναστή Γιάννη Τουλάκη, ο οποίος με την εμπειρία, υπομονή και πολύ μεράκι βοήθησε τα χορευτικά μας να κάνουν εκπληκτικές εμφανίσεις και να λάβουν το ζεστό χειροκρότημα από όλο τον κόσμο. Μικροί αλλά και μεγάλοι χορευτές, κάποιοι από τους οποίους έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, μας ενθουσίασαν. Τα παιδιά μας εκτός από το παραδοσιακό, μας παρουσίασαν και ένα εκπληκτικό μοντέρνο πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες της υπέροχης γυμνάστριας κ. Βαγενά Δέσποινας.
Να ευχαριστήσουμε:

Να ευχαριστήσουμε:
Την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών και τον ιερέα πατέρα Αυγουστίνο. 
Το δήμο και τον αντιδήμαρχο κ. Τρούπη Χρήστο για την υλικοτεχνική υποστήριξη και συνεργασία.
Το δημοτικό σύμβουλο και προϊστάμενο της ΔΕΥΑΝ κ. Γκουγκούδη Κώστα.
Τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία που συνέβαλε καθοριστικά ώστε όλα να είναι στην ώρα τους έτοιμα.
Τον τ. αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη για τη βοήθεια στην προετοιμασία.
Τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Κοπελά καθώς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας. 
Τον κ. Ζαρίμπα Παναγιώτη, μουσικό που μας έφερε την υπέροχη σερραϊκή ορχήστρα που έπαιξε σχεδόν δωρεάν για το σύλλογο.
Τον νεαρό μουσικό Νίκο Δρούγγο που έπαιξε πολύ όμορφα με τα ντραμς του.
Τον τ. χοροδιδάσκαλό μας κ. Τουλάκη Γιάννη που βοήθησε και συντόνισε τα χορευτικά μας, ώστε να κάνουν υπέροχες εμφανίσεις.
Το ΚΕΚ Αριστοτέλης που μας πρόσφερε α)τους χώρους του προκειμένου να γίνει η προετοιμασία των χορευτικών β)τη χορηγία για την έκδοση των λαχείων.
Την ομάδα μας την Ασπίδα για την πολύτιμη βοήθεια.
Τον κ. Σωτίδη Σάκη-Πέγου Ανοιξιά smile market που ουσιαστικά μας πρόσφεραν ποτά και υλικά που χρειαστήκαμε για το πανηγύρι. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, γίνεται σε κάθε εκδήλωση αυτό. 
Τον κ. Ντάντο Δημήτριο (κάβα ποτών-Νιγρίτα)
Την κ. Σαμαρά Αμαλία (mini market) για την προσφορά.
Τον κ. Κώστα Δρουμπλή για την συνεργασία και βοήθεια για μια ακόμη φορά.
Τον κ. Μίμη Τρούπη που για ολόκληρη την ημέρα του πανηγυριού στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε σε ότι χρειαστήκαμε.
Για το Βαγγέλη Γιαχιά θεωρούμε ότι τα λόγια είναι περιττά. Ηλεκτρολογικά, οργάνωση, ψήσιμο και οτιδήποτε χρειάστηκε το έκανε για να πετύχει η εκδήλωση.
Την τ. πρ. του συλ. Γονέων Δημοτικού κ. Κοντού Νίκη για την οπτικοαακουστική κάλυψη.
Την κ. Μπάγκαλα Τασούλα-εκπαιδευτικό για τη βοήθεια.
Την κ. Μιχαλαίου Φωτεινή.
Όλους όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.
Τα κρεοπωλεία για τις προσφορές τους:
Πάντσιου Νίκου, Δάρατζη Θωμά-Χονδρού Βούλας, Κασαμπαλή Σάκη,  Λιόλια Στέργιου, Μόσχου Σωκράτη, Πριάμη Βασίλη.
Το κανάλι NTV και τον κ. Παπαγεωργίου Βασίλη για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που κατέκλυσε το χώρο της παλαίστρας και μας τίμησε με την παρουσία του.
Είναι αδύνατο να αναφέρουμε τους παρευρεθέντες, γιατί λόγω του μεγάλου αριθμού κόσμου δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους δούμε όλους και να συνομιλήσουμε μαζί τους. Έτσι σίγουρα αν γίνουν αναφορές κάποιοι θα παραλειφθούν και δεν το θέλουμε.
Ήταν δυσβάσταχτη η ανάληψη της διοργάνωσης του πολιτιστικού μέρους του πανηγυριού χωρίς οικονομική στήριξη από τους αρμόδιους φορείς, αλλά όλα πήγαν καλά και η επιτυχία ανακούφισε το Δ.Σ του συλλόγου που έδωσε όλες τους τις δυνάμεις για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.
Να σας πούμε ότι έγιναν και πολύ όμορφες και υπέροχα οργανωμένες εκδηλώσεις από το σύλλογο Γονέων Δημοτικού με αγωνίσματα το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου, όπου όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα συμμετείχαν και αγωνίστηκαν για μετάλλια ή αναμνηστικά, με τη βοήθεια του γυμναστή και των δασκάλων του Δημοτικού. Ακόμη με επιτυχία στέφτηκαν και οι ιπποδρομιακοί αγώνες που οργάνωσε ο ιππικός σύλλογος το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη θέση Κουσίγιουλου και συγκέντρωσαν πάρα πολλούς θεατές.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr