ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου και ταυτόχρονα οι εγγραφές θα γίνουν αυτή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6 μ.μ στο χώρο του πρώην Γυμνασίου Τερπνής. Η εγγραφή θα γίνει πριν την έναρξη του αγιασμού και είναι 20 € για το χορευτικό ενηλίκων,  για τα παιδικά τμήματα 20 € για ένα παιδί, 30 € για δύο παιδιά και δωρεάν για περισσότερα των δύο παιδιών. Τα μαθήματα για όλο το χρόνο μέχρι το Μάιο μετά την εγγραφή είναι δωρεάν. Πριν την έναρξη του αγιασμού θα γίνει ομιλία οδοντιάτρου για την «στοματική αγωγή των παιδιών», ενώ θα δοθούν δωράκια στα παιδικά τμήματα για το καλό της νέας σχολικής χρονιάς.

 Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε τμήματα που ήδη έχουν ξεκινήσει πρέπει να κάνουν εγγραφή την ημέρα του αγιασμού. Εκτός από τα χορευτικά τμήματα που οι εγγραφές θα γίνουν όπως κάθε χρόνο δηλ. την ημέρα του αγιασμού, για όλα τα άλλα τμήματα οι εγγραφές θα αφορούν μόνο την καταγραφή των ονομάτων όσων θέλουν να συμμετέχουν στα ανάλογα τμήματα. Τα πλήρη προγράμματα όλων των τμημάτων θα ανακοινωθούν το Σάββατο.  

Στον αγιασμό τέλος θα ανακοινωθούν τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσει ο σύλλογος το επόμενο διάστημα όπως μπαλέτου, κατασκευών και Τάε Κβον Ντο.


ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ



Την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη ώρα 9 π.μ θα πραγματοποιηθεί ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ με αφετηρία την πλατεία Νιγρίτας και προορισμό τα Θερμά. Οι ενδιαφερόμενοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους στο ιστολόγιο του Πολιτιστικού http://psterpnis.blogspot.gr/ στο αρχείο ΠΟΛΗΛΑΤΑΔΑ ή στο mail του Πολιτιστικού psterpnis@gmail.com ή στα τηλ Δράμαλη Γεωργία 6998360477 και Βαγενά Δέσποινα 6932740265.

Τα τμήματα Ζωγραφικής παιδικά και ενηλίκων θα ξεκινήσουν τα μαθήματα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην Κοινότητα Τερπνής με τον ζωγράφο κ. Γκουγκούφκα Κων/νο. Για τα παιδιά η εγγραφή είναι 15 € το μήνα και για τους ενήλικες 20 € το μήνα. Υπεύθυνες: κ. Φωτιάδου Στέλλα και κ. Βλαχοδήμου Φωτεινή.

ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ





Το τμήμα Γυμναστικής ενηλίκων με τη γυμνάστρια κ. Βαγενά Δέσποινα ξεκίνησε στη Νιγρίτα
 τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 8,30 μ.μ στην αίθουσα του Δημαρχείου με εναρκτήριο 
πρόγραμμα πιλάτες. Εγγραφή 10 € το μήνα. Το τμήμα Γυμναστικής της Τερπνής θα ξεκινήσει 
μαθήματα αρχές Οκτωβρίου.

ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ






Το τμήμα του εφηβικού μοντέρνου χορού με την κ. Βαγενά Δέσποινα ξεκίνησε τα μαθήματα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ στην αίθουσα της Κοινότητας Τερπνής. Oι εγγραφές είναι 8 € το μήνα. 

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr