ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

1.     Το τμήμα του εφηβικού μοντέρνου χορού με την κ. Βαγενά Δέσποινα ξεκίνησε τα μαθήματα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα της Κοινότητας Τερπνής. 
2.   Το τμήμα Γυμναστικής με τη γυμνάστρια κ. Βαγενά Δέσποινα θα ξεκινήσει στη Νιγρίτα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 8,30 μ.μ στην αίθουσα του Δημαρχείου με εναρκτήριο πρόγραμμα πιλάτες. Το τμήμα της Τερπνής θα ξεκινήσει γυμναστική τον Οκτώβρη.
3.     Τα τμήματα Ζωγραφικής παιδικά και ενηλίκων θα ξεκινήσουν τα μαθήματα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην Κοινότητα Τερπνής με τον ζωγράφο κ. Γκουγκούφκα Κων/νο. Οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγιασμού των τμημάτων για παιδιά και ενήλικες.
4.     Την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ με αφετηρία την πλατεία Νιγρίτας, προορισμό τα Θερμά, στάση για καφέ και αναψυκτικά στα Θερμά και επιστροφή στη Νιγρίτα. Μπορούν να συμμετέχουν όσοι τολμούν και θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία. Πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού και φυσικά στην υπεύθυνη κ. Βαγενά Δέσποινα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους στο ιστολόγιο του πολιτιστικού http://psterpnis.blogspot.gr/ στο αρχείο ΠΟΛΗΛΑΤΑΔΑ ή στο mail του Πολιτιστικού psterpnis@gmail.com. (Κατεβάστε την αίτηση συμπληρώστε την και στείλτε την με mail στο σύλλογο.)
Για όσους δεν έχετε πολλές γνώσεις, αφού πατήστε πρώτα στο παραπάνω ling, πατήστε εκεί που δείχνει το κόκκινο βελάκι στη φωτογραφία για να κατεβάσετε την αίτηση, συμπληρώστε την και στείλτε την με mail στο σύλλογο ακόμη και από το facebook αν θέλετε. Ή πατήστε στη λέξη ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ μετά ΑΡΧΕΙΟ και μετά ΛΗΨΗ. Aφού συμπληρώσετε την αίτηση και πάλι η ίδια διαδικασία με παραπάνω. Σ
τείλτε την με mail στο σύλλογο ακόμη και από το facebook αν θέλετε.Συμμετοχή από 7 έως 107 ετών.





Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr