ΠΡΟΒΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος μεταφέρει από αυτή τη βδομάδα τα χορευτικά του και πάλι στην Κοινότητα Τερπνής, μια και ειδικά το χειμώνα θα είναι αρκετά δύσκολη η πρόσβαση στο χώρο του πρώην Γυμνασίου. Τα χορευτικά ξεκινάνε όλα με καινούργια χοροδιδάσκαλο την κ. Βαγενά Δέσποινα. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει αυτή την Παρασκευή και Σάββατο στην Κοινότητα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, ενώ οι ημέρες και ώρες των προβών θα καθοριστούν όπως κάθε χρόνο σύμφωνα με τα προγράμματα των παιδιών αλλά και των ενηλίκων μετά την πρώτη συνάντηση που είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

6 μ.μ             ΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ (Παιδιά Παιδικού και Νηπιαγωγείου)
6,30 μ.μ        2ο ΤΜΗΜΑ (όπως ήταν πέρυσι και επιπλέον τα παιδιά που πηγαίνουν φέτος Α΄ δημοτικού)
7 μ.μ             ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

12,30   π.μ          3ο ΤΜΗΜΑ (πριν τις Γερακίνες)
1 ώρα                  ΓΕΡΑΚΙΝΕΣ
 Όσα παιδιά δεν έκαναν εγγραφή στον αγιασμό μπορούν να το κάνουν στην πρώτη πρόβα. Μετά τη εγγραφή τα μαθήματα όλο το χρόνο είναι δωρεάν. Από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν κανονικά οι πρόβες για να προετοιμαστούν οι χορευτές  για τις εκδηλώσεις του Αγίου Δημητρίου. Άμεσα θα ξεκινήσουν και όσα τμήματα δεν έχουν ξεκινήσει.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ: Αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου πάρτε με τα παιδιά σας, τα ποδήλατά σας ή συνοδεύστε τα παιδιά και ελάτε στην ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στις 9,30 το πρωί στην πλατεία της Νιγρίτας με προορισμό τα Θερμά. Αξέχαστη εμπειρία.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr