Αγνοείται 23χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Σερρών

Αγνοείται η τύχη του 23χρονου φοιτητή Χαράλαμπου Δάσου, ο οποίος σύμφωνα με τους οικείους του δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα 11/11. Ο φοιτητής κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (10ο εξάμηνο).

Σύμφωνα με τα λόγια του πατέρα του, δεν έχει μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε ρούχα. Τα κλειδιά από το σπίτι του τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρα επικοινώνησε η μητέρα του μαζί του, προφανώς για να τον ξυπνήσει. Είχε μάθημα στις 11.00, αλλά δεν πήγε.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες που εστίασαν στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων και στον Κουλά. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν μέχρι στιγμής άκαρπες.

Αν τον έχει δει κανείς ή γνωρίζει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90800).

Φωτογραφία του αγνοούμενου:




Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr