Επέστρεψε στο σπίτι ο 24χρονος φοιτητής του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ

Επέστρεψε στο σπίτι ο 24χρονος φοιτητής

Επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής 15-11-2013  ο νεαρός φοιτητής ο οποίος αναζητούνταν από την περασμένη Δευτέρα 11 του μηνά. Ο νεαρός γύρισε μόνος στο σπίτι του. Ο  πατέρας του στις 19.00 πέρασε την αστυνομική διεύθυνση των Σερρών για να ενημερώσει την υποδιεύθυνση Σερρών για την επιστροφή του γιου του. Σύμφωνα, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Α. Μανωλα ο νεαρός έφτασε μέχρι και την Ορεινή στην περιοχή "Κλαψα " περπατώντας όπου πέντε ολόκληρες ημέρες ήταν νηστικός και έπινε νερό από το ποτάμι της περιοχής.
Οι γονείς του ήταν χαρούμενοι από την επιστροφή
του γιου τους το ίδιο και η αδελφή του και μπορούμε να πούμε πως είναι καλά στην υγεία του. Να σημειώσουμε πως στο σπίτι του νεαρού βρέθηκε η αξιωματικός ασφάλειας και ψυχολόγος.
Ο νεαρός Αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα 11/11. Ο φοιτητής κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (10ο εξάμηνο).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός, δεν ειχε μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε ρούχα. Τα κλειδιά από το σπίτι του τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρα επικοινώνησε η μητέρα του μαζί του, προφανώς για να τον ξυπνήσει. Είχε μάθημα στις 11.00, αλλά δεν πήγε.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες να εστιάζουν στη αρχή στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων και στον Κουλά. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν άκαρπες. Αμέσως μετά σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών, έρευνες έγιναν σε όλα τα απίθανα σημεία του νομού για τον εντοπισμό του

Τελικά, η υπόθεση είχε θετική εξέλιξη.
http://epiloges.tv
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr