Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Την Κυριακή 4 Μαΐου οι Σερραίοι της Θεσσαλονίκης επισκέπτονται την Τερπνή αφού η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης ακολουθώντας τη δράση"Γνωρίζω τον τόπο μου"προγραμμάτισε εκδρομή στο Δήμο Βισαλτίας.Στο πρόγραμμα της εκδρομής που εκπονήθηκε, συμμετείχε ενεργά και ο Σύλλογός μας ο οποίος θα συμμετέχει με σημαντικό αριθμό εκδρομέων.

Έτσι οι Σερραίοι θα έχουν την ευκαιρία να εκκλησιαστούν και να ξεναγηθούν στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών. Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Τερπνής θα φροντίσει για την υποδοχή και το κέρασμα των εκδρομέων. Ακολούθως θα επισκεφθούν και θα ξεναγηθούν στο εργοστάσιο της FIBRAN και θα καταλήξουν στην Πλατεία του χωριού και το Λαογραφικό Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής καθώς επίσης και στο Σύλλογο Γυναικών.
Στη Νιγρίτα θα επισκεφθούν στο παλιό στρατόπεδο, το Δημαρχείο Βισαλτίας όπου θα γίνει η επίσημη υποδοχή από το Δήμαρχο κ. Καλαϊτζή, τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το πηγάδι της Γερακίνας και το καπνομάγαζο (Πνευματικό Κέντρο). Επίσης το απόγευμα θα επισκεφθούν στα θερμά τις εγκαταστάσεις παραγωγής σπιρουλίνας και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ξακουστή παραδοσιακή πάλη με τα "κιοσπέτια" στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr