2η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΡΠΝΗΣ-ΦΩΤΟ

Την 1η Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή και πρώτη ημέρα του καλοκαιριού επιλέξαμε για να πραγματοποιήσουμε τη 2η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ. Το πρώτο γκρουπ συγκεντρώθηκε στην Τερπνή και ένα δεύτερο με την υπεύθυνη αθλητικών εκδηλώσεων Δέσποινα Βαγενά στη Νιγρίτα, στη δεύτερη αφετηρία που περίμενε τους ποδηλάτες μικρούς και μεγάλους. Η συνάντηση στις 9 π.μ και η αναχώρηση για την Ποδηλατάδα στις 9+15 με τη συνοδεία περιπολικού για την διαδρομή των 12 περίπου χιλιομέτρων μέχρι το Φλάμπουρο
και άλλων 12 χμ για την επιστροφή. Η πορεία δίπλα στην καταπράσινη φύση υπέροχη και όλοι ενθουσιασμένοι. Τερπνή-Νιγρίτα-Ανθή Φλάμπουρο, επιστροφή και μετά καφεδάκι για ξεκούραση και σχεδιασμό της επόμενης εκδήλωσης που θα είναι η 2η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ το επόμενο διάστημα, την ακριβή ημερομηνία της οποίας θα δημοσιεύσουμε άμεσα.
Να ευχαριστήσουμε το διοικητή του Α.Τ Νιγρίτας για τη συνεργασία και τους αστυφύλακες που συνόδευσαν την Ποδηλατάδα μας.
Ακόμη το γυμναστή κ. Γιώργο Σιώμο για τη βοήθεια όπως πάντα φυσικά και όλους μικρούς και μεγάλους που συμμετείχατε στην όμορφη εξόρμηση στη φύση.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr