7η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗ ΤΕΡΠΝΗ

Την 7η Φεγγαροβραδιά, την Πέμπτη 7 Αυγούστου κάτω από το πύρινο, μαγικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο αμφιθέατρο στα Πλατανούδια διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής.

Είμαστε σίγουροι πως η φετινή σίγουρα θα είναι η πιο όμορφη μέχρι τώρα Φεγγαροβραδιά. Οι συναυλίες σκοπό έχουν να δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφη μουσική κάτω από την πανσέληνο Αυγούστου, αλλά κυρίως να μας υπενθυμίσουν ότι ο αρχαιολογικός χώρος της Τερπνής παραμένει αναξιοποίητος μέχρι σήμερα. Αυτή την ημέρα σε όλη την Ελλάδα οι αρχαιολογικοί χώροι θα ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό εκτός από την Τερπνή.   Οι θεατές παντού θα νιώσουν την υπέροχη μαγεία του φεγγαριού που θα φωτίσει και θα πλημμυρίσει τα αρχαία κάθε τόπου.
 Όπως ήδη αναφέραμε έχουμε φέρει στην Τερπνή τα έξι προηγούμενα χρόνια υπέροχους μουσικούς που μας γοήτευσαν με τις μελωδίες τους. Φέτος η ιδιαιτερότητα είναι πως του σχήματος της 7ης Φεγγαροβραδιάς θα ηγηθεί ο σπουδαίος Τερπνιώτης μουσικός Κώστας Δρουμπλής, που εδώ και χρόνια λόγω πολλών εργασιακών υποχρεώσεων δεν μας έχει δώσει την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στην περιοχή μας. Οι επιλεκτικά λίγες μουσικές εμφανίσεις του ήταν σε μεγάλες συναυλίες στην πόλη των Σερρών και κυρίως σε σπουδαία βαλκανικά φεστιβάλ. Είναι μεγάλη μας η χαρά που θα απολαύσουμε τον Κώστα Δρουμπλή και τους σπουδαίους συνεργάτες του, που θα παίξουν όλοι εθελοντικά για το σύλλογο,  την Τερπνή και τον κόσμο όλου του νομού που τον καλούμε να έλθει να τραγουδήσει κάτω από το ολόλαμπρο Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ του συλλόγου πρώτα απ΄ όλα στον Κώστα αλλά και στους συνεργάτες του ;έναν έναν ξεχωριστά είναι πολύ λίγο. 

ΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ

1.ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
2.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙΘΑΡΑ - ΜΠΟΥΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
3.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΝΑΤΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΑΓΑΠΗ ΛΟΥΠΑΤΑΤΖΗ 5.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΞΥΔΑΣ 6.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΛΗΚΤΡΑ - ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΝΤΑΣ 7.ΠΛΗΚΤΡΑ - ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΚΡΟΣ 8.ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΝΑΣ 9.ΤΥΜΠΑΝΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΙΟΥΚΑΣ 10.ΜΠΑΣΟ -   ΜΟΥΤΣΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗ.....γιατί σίγουρα δε θα θέλετε να φύγετε από την αξέχαστη βραδιά που ετοιμάζεται για όλους εσάς!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr