ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΑ

ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΑ (1/2 δόση)
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ

Παντεσπάνι
  • 125 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγά
  • 2 κ.γ. μπέικιν
  • 1 βανίλια

Κρέμα:
  • 1/2 του κιλού κεράσια
  • 1/2 της κούπας ζάχαρη
  • 1 μήλο τριμμένο
  • 2-3 κ κορν φλαουερ

















ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε απαλά όλα τα υλικά για το παντεσπάνι αφού τοποθετήσουμε στο ταψί μας λαδόκολλα. Κρατάμε μια χούφτα από αυτό το υλικό στην άκρη. Κατόπιν ανακατεύουμε σε ένα σκεύος τα υλικά για την κρέμα, αφού έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια από τα κεράσια και τοποθετούμε το υλικό μας πάνω από το παντεσπάνι. Τέλος τη χούφτα από το παντεσπάνι που είχαμε κρατήσει. το τρίβουμε και το σκορπάμε πάνω από την κερασόπιτα στο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και έχουμε ένα γρήγορο υπέροχο γλύκισμα.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr