Για τη μικρή Πασχαλία [εικόνες & video]


Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό 


Οι Βετεράνοι ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΦ ΠΑΟΚ Νίγρίτας “Βισάλτες’ και παραβρέθηκαν στην κωμόπολη των Σερρών, για να συμμετάσχουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα κόντρα σε Βετεράνους της περιοχής.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για χάρη της μικρής Πασχαλίας, η οποία είχε πριν λίγο καιρό ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε. Η μικρή υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη κ.
Τα μέλη του συνδέσμου θέλησαν να κάνουν ένα μεγάλο δώρο στην Πασχαλία, η οποία είναι φανατική φίλαθλος της ομάδας μας, έτσι απευθύνθηκαν στους Βετεράνους της ομάδας μας για τη διοργάνωση του αγώνα που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα. Το ραντεβού δόθηκε για την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
Στο γήπεδο συγκεντρώθηκαν περίπου 1000 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας και πριν την σέντρα η δήμαρχος της περιοχής καλωσόρισε τις ομάδες και τους φιλάθλους. Οι Βετεράνοι τιμήθηκαν από τους “Βισάλτες” με μία αναμνηστική πλακέτα και φωτογραφήθηκαν με την Πασχαλία, στην οποία τα μέλη του συνδέσμου είχαν να κάνουν μία έκπληξη ακόμα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δώρισε μία φανέλα του με υπογραφή και αφιέρωση στη μικρή φίλαθλο και έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.  
Η αναμέτρηση αποζημίωσε τους φιλάθλους καθώς είχε γκολ και θέαμα με το τελικό σκορ να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο, καθώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 3-3.
Δείτε μέσα από το φακό του paokfc.gr και του PAOK TV εικόνες και βίντεο από τα όσα έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Νιγρίτας καθώς και τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας των Βετεράνων, Κυριάκου Αλεξανδρίδη.
ΕικόνεςPAOKFC

ΠΗΓΗ: Επίσημη σελίδα
 PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr