Ληστές απείλησαν με μαχαίρι γυναίκα στην Τερπνή

Με μαχαίρι απείλησαν μια γυναίκα στην Τερπνή δυο ληστές που μπήκαν στο σπίτι της για να κλέψουν το απόγευμα της Πέμπτης.
«Μη φωνάξεις, θα σε σκοτώσουμε» της είπαν, όταν εκείνη από την αυλή τους είδε να κατεβαίνουν την εξωτερική σκάλα του σπιτιού της, την ώρα που ο συνεργός τους τούς περίμενε με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου στο δρόμο.
Ήταν απόγευμα, μόλις είχε σουρουπώσει και η γυναίκα βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού της, όταν άκουσε θόρυβο στον όροφο και νόμισε πως ήταν ο γιος της. Βγήκε έξω και φώναξε το όνομά του, αλλά αντί για εκείνον είδε δυο άντρες με μαύρες κουκούλες στο πρόσωπό τους να κατεβαίνουν τρέχοντας τις σκάλες. Επάνω στον πανικό της τους ρώτησε τι κάνουν μέσα στο σπίτι της και τότε ο ένας έβγαλε από το μπουφάν του ένα μαχαίρι, της το έδειξε και της είπε «μην φωνάξεις, θα σε σκοτώσουμε».
«Πάγωσα» εξομολογήθηκε και σημείωσε πως από τον πανικό της δεν θυμάται λεπτομέρειες από την παρουσία των ληστών στο σπίτι της.
Μόλις έφυγαν οι ληστές, ειδοποίησε τους γείτονες και τον σύζυγό της για το συμβάν, ενώ η Αστυνομία που κατέφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως δεν υπήρξε κλοπή.
Η κατάσταση στην περιφέρεια έχει «αγριέψει» καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά κλοπών και ληστειών, ενώ στην Τερπνή το τελευταίο διάστημα το κακό έχει παραγίνει. Μάλιστα, στην ίδια γειτονιά σημειώθηκαν απόπειρες παραβίασης οικιών λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ-ΒΟΥΛΑ ΑΓΚΑΘΑ
serraiko 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr