ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ 2015- ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

1ο βραβείο καπς κέικ
Νηπιαγωγείο Τερπνής
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής με υπέροχο καιρό, με λαμπερό ήλιο, με γεμάτη την πλατεία της Τερπνής από κόσμο και με χαρούμενα παιδάκια πραγματοποίησε χθες Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 την παρέλαση Καρναβαλιού.  Όμορφα σχήματα ετοίμασαν τα παιδιά που με τη βοήθεια και την ενασχόληση του συλλόγου Γονέων αλλά και των ίδων των γονέων των παιδιών έγιναν ακόμη καλύτερα, πρωτότυπα και ενδιαφέροντα. Όλα τα καρναβαλάκια υπέροχα. Τα τουβλάκια lego, τα καπς κέϊκ, τα ζάρια, τα περίπτερα, οι κουδουνοφόροι, και τόσα άλλα παιδιά ντυμένα αποκριάτικα, μας ξεσήκωσαν, μας έκαναν να χαμογελάσουμε, να χαρούμε μαζί τους. Τα βασικότερο ήταν ότι όλα συνέβαλαν ώστε να γίνουν τα πάντα τέλεια. Η επιτροπή αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο της Δ. Κοινότητας Τερπνής κ. Μιχαλάκη Αθανάσιο, την υπεύθυνη εκδηλώσεων του συλλόγου Μαρία Ιωαννίδου και τον υπεύθυνo μουσικών του
Πολιτιστικού κ. Μπασδάρα Γιώργο, επέλεξε τα  καλύτερα καρναβάλια. Αν και αυτό ήταν πολύ δύσκολο γιατί όλα ήταν εκπληκτικά. Τα χρηματικά βραβεία και οι έπαινοι λοιπόν δόθηκαν στα παρακάτω σχήματα.
1ο βραβείο 70 €: καπς κέικ (Νηπιαγωγείο Τερπνής)
2ο βραβείο 50 € μοιράστηκαν:  Τουβλάκια lego (Πρώτη Δημοτικού) και Ζάρια (Δημοτικό Τερπνής)
3ο βραβείο 30 €: Περίπτερα (3ο Δημοτικό Σχολείο Νιγρίτας)
Στην ουσία όλα τα παιδιά κέρδισαν γιατί διασκέδασαν, χάρηκαν και χοροπήδησαν με πλατιά χαμόγελα.
3ο βραβείο στα περίπτερα

3ο Δημοτικό σχολείο Νιγρίτας
Όπως κάθε χρόνο πλέχτηκε το πολύχρωμο γαϊτανάκι από τους εκπληκτικούς χορευτές και χορεύτριες του παραδοσιακού τμήματος κάνοντας την έναρξη της Καρναβαλικής εκδήλωσης.
Η παρουσιάστρια του Καρναβαλιού Λένα Χονδρού έπαιξε στα παιδιά τη χάσκα προσφέροντας πολύ γέλιο σε όλους και στα συμμετέχοντα παιδάκια άσπρα αποκριάτικα χαλβαδάκια, ενώ ο υπεύθυνος χορωδίας Τζιάνης Νίκος, αν και άρρωστος, φρόντισε για την καλύτερη, κεφάτη αποκριάτικη μουσική και τραγούδια.

Να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια:
Την επιτροπή του καρναβαλιού, τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκη Δρουμπλή, τον κ. Καρδαρά Χρήστο δημοτικό υπάλληλο, τη διευθύντρια του Δημοτικού κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, τους δασκάλους του Δημοτικού, τις Νηπιαγωγούς,  την κ. Βούλα Χονδρού από το σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Νιγρίτας και τα παιδιά που τίμησαν με την παρουσία τους το καρναβάλι μας, το σύλλογο Γονέων Δημοτικού, την κ. Άννα Βασιλούδη για την
γαϊτανάκι -χορευτικό Πολιτιστικού Τερπνής
πολύτιμη οργάνωση και βοήθεια και όλους του γονείς που ουσιαστικά συμμετείχαν ενεργά βοηθώντας τα παιδιά να ετοιμάσουν υπέροχες στολές , τον πρόεδρο της Ασπίδας, το Κτελ Νιγρίτας, το smile markεt του κ. Σωτίδη και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε το καρναβάλι και γέμισε την πλατεία.
Ακόμη τον κ. Καρατζιά Θωμά-είδη δώρων στη Νιγρίτα που σε όλες τις εκδηλώσεις με τις προσφορές του στηρίζει και βοηθάει το σύλλογο.
To κανάλι Επιλογές και το δημοσιογράφο κ. Κώττα Δημήτρη όπως και τον πολύτιμο φίλο πληροφορικό κ. Τσεγγελίδη Γιώργο.
Τέλος ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. 
Και του χρόνου.
καρναβαλάκια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
Την Κ.  Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 για ΚΟΥΛΟΥΜΑ στα Πεύκα Τερπνής με φασολάδα,λαγάνες, νηστίσιμα και υπέροχο κρασάκι.









Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr