ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

κ.  ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ

2 ΦΛIΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΦΛIΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛIΤΖΑΝΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
2 ΦΛIΤΖΑΝΙΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΜΙΣΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΡΟΥΦΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

ΓΛΑΣΟ ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ

EKTEΛEΣΗ
Βάζουμε το λάδι στο μπωλ και το χτυπάμε για λίγο. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και τα ρίχνουμε στο πρώτο μπωλ εναλλάξ με το πορτοκάλι. Βάζουμε την τρούφα. Ανακατεύουμε τα υλικά με το κουτάλι. Για το γλάσο ζεσταίνουμε το λάδι με τη ζάχαρη, βάζουμε την κουβερτούρα και μόλις λιώσει περιχύνουμε το κέικ. Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr