ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

 κ. ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
110 γρ ζάχαρη
110 γρ βούτυρο
2 αυγά
110 γρ αλεύρι
βανίλια
μπέικιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το βούτυρο, τα αυγά, τη βανίλια και το μπέικιν. Όλα μαζί τα κτυπάμε καλά. Τα βάζουμε σε ταψάκι σε λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 25΄στον αέρα.

ΚΡΕΜΑ
125 γρ βούτυρο
125 ζάχαρη άχνη
60 γρ κακάο
200 γρ μερέντα
βανίλια
80 γρ κρέμα γάλακτος
ή γιαούρτι στραγγιστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Την άχνη, κακάο κοσκινισμένο,το βούτυρο μαλακό, τη βανίλια τα χτυπάμε στο μίξερ, ρίχνουμε αργά τη μερέντα και τέλος το γιαούρτι ή την κρέμα. Το βάζουμε στο ψυγείο λίγο να κρυώσει. Κόβουμε το παντεσπάνι στη μέση και βάζουμε μια στρώση κρέμα και στην άλλη από πάνω στολίζουμε με τρούφα ή ότι άλλο θέλουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr