Έδωσε τέλος στη ζωή του 22χρονος Σερραίος φοιτητής


ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ
Σπούδαζε στην Αθήνα
Με μια αυτοσχέδια αγχόνη έδωσε τέλος στη ζωή του 22χρονος φοιτητής από τις Σέρρες, ο οποίος σπούδαζε στην Αθήνα.
Το άψυχο σώμα του, που κρεμόταν από τις βάσεις του αιρκοντίσιον στο μικρό γωνιακό μπαλκονάκι του διαμερίσματος όπου διέμενε, έγινε αντιληπτό το πρωί του περασμένου Σαββάτου από τους γείτονες της απέναντι πολυκατοικίας.
Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας makeleio.gr (δείτε εδώ) αναφέρει τα εξής για το τραγικό συμβάν:
Ήταν το πρωί του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα που ζει στην ακριβώς απέναντι πολυκατοικία από αυτήν του 22χρονου φοιτητή του Πάντειου Πανεπιστημίου, ανοίγει τα παραθυρόφυλλά της για να αντικρύσει το φως της ημέρας… Η εικόνα όμως εκείνο το πρωινό θα είναι πολύ διαφορετική… Θα είναι μια εικόνα που θα την σημαδέψει παντοτινά…
Κρεμάστηκε από το αιρκοντίσιον με ένα καλώδιο
Οδός Ιάσωνος στην Καλλιθέα. Στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας σε ένα μικρό στενό, κάθετο στην κεντρική Θηβών, ένας 22χρονος φοιτητής από τις Σέρρες κρέμεται στο μπαλκόνι του, από μια αυτοσχέδια αγχόνη… Κανείς δεν γνωρίζει την ώρα που προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Η γειτόνισσά του από την απέναντι πολυκατοικία, ανοίγει τα παντζούρια του παραθύρου της λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου. Το άψυχο σώμα του νεαρού κρέμεται από τις βάσεις του αιρκοντίσιον στο μικρό γωνιακό μπαλκονάκι του πρώτου ορόφου. Το πρόσωπό του είναι στραμμένο προς τον τοίχο και φαίνεται μόνο η πίσω μεριά του σώματός του.
Η γυναίκα σαστίζει αντικρίζοντας το θέαμα και μέσα στην σύγχυσή της περνάει το σώμα του 22χρονου για κούκλα. «Ένα κακόγουστο αστείο θα είναι», φαντάζεται, όμως το ένστικτό της την οδηγεί να κατέβει στον δρόμο και να χτυπήσει το κουδούνι του διαχειριστή της απέναντι πολυκατοικίας. Του ζήτησε να κατέβει να δει «κάτι». Ο διαχειριστής κατεβαίνει κάτω να δει τι συμβαίνει, αφού η γυναίκα ακούγεται αναστατωμένη. Κοιτώντας προς τα πάνω διαπιστώνει πως αυτό που κρέμεται από ένα καλώδιο δεν είναι κούκλα, αλλά το σώμα του 22χρονου νοικάρη του διαμερίσματος. «Δεν είναι κούκλα. Είναι ο …..» είπε και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Τι λένε οι γείτονες για τον άτυχο 22χρονο
«Ήταν ένα ήρεμο παιδί και ευγενικό. Δεν ενοχλούσε την γειτονιά. Έμενε στο διαμέρισμα τους οδού Ιάσωνος τα τελευταία περίπου δύο χρόνια και σπούδαζε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Καμιά φορά για να βγάλει το χαρτζιλίκι του τραγουδούσε ή έπαιζε κάποιο μουσικό όργανο, εδώ στην Αθήνα. Ήταν καλλιτέχνης. Είχε ευαίσθητη ψυχή. Ήταν ψηλός, αδύνατος και πολύ συμπαθής. Καμιά φορά μαζεύονταν με την παρέα τους στο διαμέρισμά του, χωρίς ωστόσο να ενοχλούν. Διασκέδαζαν όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας τους».
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr