ΓΛΥΚΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ-γλυκό κουταλιού
κ. Αθηνάς Τερζάκη

ΥΛΙΚΑ

1 κ. μανταρίνια
1 κ. ζάχαρη
2 κούπες νερό
3 κουταλιές σούπας μέλι ή γλυκόζι
Χυμό μισού λεμονιού 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα μανταρίνια και τα τρυπάμε με ένα καλαμάκι ξύλινο. Τα ζεματάμε πολύ, 4 νερά να μαλακώσουν. Δένουμε το σιρόπι, βάζουμε τα μανταρίνια μέσα και τα βράζουμε λίγο. Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα ξαναβράζουμε την άλλη ημέρα. Βάζουμε το γλυκόζι ή μέλι μέχρι να δέσει το γλυκό.Το αφήνουμε να κρυώσει μέσα στην κατσαρόλα και αν βγάλει υγρά αρκετά το ξαναβράζουμε λίγο.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr