ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ ΤΕΡΠΝΗΣ


Η ΤΥΧΕΡΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΔΡΑΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Βασιλόπιτα έκοψε το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής για το 9 μελές συμβούλιό του. Ευχαριστούμε την εκπληκτική φίλη του συλλόγου Άννα Ταπάσκου για την υπέροχη βασιλόπιτα που ετοίμασε και το smile market Σωτίδη Αθανάσιου για τις συνεχείς προσφορές του. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΓΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑ ΚΟΒΕΙ
ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η τωρινή πρόεδρος Πέγου Ανοιξιά έκοψε τη βασιλόπιτα και τυχερή της βραδιάς η πρώην πρόεδρος Δράμαλη Γεωργία που κέρδισε το νόμισμα και το δώρο που ήταν ένα υπέροχο βιβλίο που μόλις εκδόθηκε και θα μας απασχολήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Περάσαμε υπέροχα. Πάντα περνάμε όμορφα όταν είμαστε όλη η ομάδα μαζί. Τραγουδήσαμε αλλά και διασκεδάσαμε σε μια αξέχαστη βραδιά.

Μας χρειάζεται κουράγιο για την επόμενη βδομάδα που ακολουθεί γιατί είναι γεμάτη , κουραστική και πλούσια σε εκδηλώσεις, με Ιεράρχεια την Παρασκευή 31-1-2015 και Βασιλόπιτα για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου την Κυριακή 31-1-2015, χωρίς κάρτα-πρόσκληση στο "Διόνυσο" για ένα καφεδάκι!! Υπέροχα τάμπλετ τα δώρα της βασιλόπιτας για τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου αλλά και τους φίλους που θα παραβρεθούν.Καλή χρονιά σε όλους σας!!!


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr