Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5-5-2016 η πρώτη ημέρα των τριήμερων
ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ
πανηγυρικών εκδηλώσεων Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής.
Στις 9 το βράδυ μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στο χώρο της παλαίστρας χόρεψαν υπέροχα τα παραδοσιακά χορευτικά ενηλίκων Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, Συλλόγου Διακρατικών
ΖΟΥΜΠΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ
Πολιτιστικών Ανταλλαγών Σοχού, Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης με την υπέροχη Τερπνιώτισσα χοροδιδάσκαλο Αγγελική Τζιάνη, όπως και το παιδικό τμήμα παραδοσιακού χορού του Συλλόγου μας, το τμήμα Ζούμπα του συλλόγου όπως και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Τερπνής.
Υπέροχες εμφανίσεις μετά την πολύ 
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ
καλή προετοιμασία έκαναν όλα μας τα χορευτικά με τους καταπληκτικούς δασκάλους Γιώργο Τσιαπκόλη και Στέλλα Ξοβέρη, που ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τις εμφανίσεις των τμημάτων, ενθουσιάζοντας τον κόσμο και αποσπώντας ατέλειωτα χειροκροτήματα για τα παιδάκια αλλά και τους μεγάλους.
ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπέροχες και όλες  οι υπόλοιπες εμφανίσεις των χορευτικών που έλαβαν τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων για τις όμορφες χορευτικές παραστάσεις τους, αν και το κρύο στα Πλατανούδια ήταν αρκετό, παρόλο που βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο Μαΐου.
Στην όμορφη παρουσίαση της βραδιάς η δημοσιογράφος Όλγα Σμάγαδου.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΣΟΧΟΥ
Πολύ καλή διοργάνωση με μεράκι και κέφι από την πολυμελή επιτροπή πανηγύρεως που έκανε το καλύτερο και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, με τους χορηγούς και όλες τις Τερπνιώτισσες που βοήθησαν ώστε όλα να κυλήσουν υπέροχα και στην ώρα τους.
Να ευχαριστήσουμε εμείς φυσικά της επιτροπή πανηγύρεως και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη κ. Γεωργία Παπουτσή που την ταλαιπωρήσαμε ατέλειωτα , όπως και τα υπέροχα παιδιά Στεφανία, Αντώνη, Δάφνη, Διαλεχτή και Απόστολο.
Και του χρόνου!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr