ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Και ενώ χθες Σάββατο 4 Ιουνίου ο καιρός στη γύρω περιοχή ήταν άστατος και έβρεχε, στην Τερπνή έλαμπε ένας υπέροχος ήλιος. επιτρέποντάς μας να πραγματοποιήσουμε στην πλατεία τις εκδηλώσεις του κλεισίματος όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής και για φέτος.
Χωρίς να τηρήσουμε το τυπικό πρωτόκολλο για την πρόσκληση των επισήμων, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε το κλείσιμο για όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού με τους φίλους που θα ερχόταν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις. Στο ξεκίνημα ένα μικρό παραπάτημα  παιδιού πάνω στα καλώδιά μας, μας δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα μη μπορώντας να δείξουμε ζωντανά  τις εκδηλώσεις. Πρόβλημα αξεπέραστο μια και ήταν Σάββατο βράδυ. Όμως τελικά όλα ξεκίνησαν με μια πολύ μικρή καθυστέρηση, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις τα τμήματα παιδικού Παραδοσιακού χορού, Zumba και Taekwondo. Βραβεύτηκαν με πανέμορφα ενθύμια Decoupage, σε μια ιδέα επιμελημένη από τη Λένα Χονδρού που υλοποιήθηκε με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων οι έξι εκπληκτικοί δάσκαλοι των τμημάτων του συλλόγου, Γιάννης Λιάγγας προπονητής του τμήματος Taekwondo, Γιώργος Τσιαπκόλης χοροδιδάσκαλος του τμήματος παραδοσιακού χορού, Στέλλα Ξοβέρη γυμνάστρια του τμήματος Zumba, Μαρία Μυλωνά εκπαιδεύτρια του τμήματος Decoupage, Αφροδίτη Νούλη εκπαιδεύτρια του τμήματος Κοπτικής Ραπτικής και Στέλλα Πολυχρονίδου γυμνάστρια του τμήματος Γυμναστικής. Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στην κ. Χρυσούλα Γκόγκουρα, που αν και είναι η μεγαλύτερη συμμετέχουσα στα τμήματά μας, έχει τη ζωντάνια, το μεράκι και τη φρεσκάδα των νέων του τμήματος. Μετά τις παραστάσεις των παιδικών τμημάτων κεράστηκαν από το σύλλογο στα μαγαζιά της πλατείας όλα τα μέλη των τμημάτων του Πολιτιστικού, παιδικά και ενηλίκων και ακολούθησε γλέντι για όλο τον κόσμο μέχρι τα μεσάνυχτα. Ήταν μια πανέμορφη βραδιά,  που περάσαμε υπέροχα!!


Ευχαριστούμε πρώτα απ' όλα τους υπέροχους δασκάλους των τμημάτων του συλλόγου.
Τον πρόεδρο της Τερπνής κ. Γεράκη Δρουμπλή.
Τον αντιπρόεδρο της Τερπνής κ. Μιχαλάκη Σάκη.
Τους υπεύθυνους του ΚΑΠΗ Τερπνής για τη συνεργασία.
Τον κ. Μπάγκαλα Βασίλη -ζαχαροπλαστείο για την πολύτιμη βοήθεια.

Τις κυρίες: Βούλα Χονδρού και Ταπάσκου Άννα για τη βοήθεια στα αναμνηστικά των εκπαιδευτών.
Τον κ. Κασάπη Δημήτρη.
Τον πρώην ταμία μας κ. Τζιάνη Νίκο για τη μουσική κάλυψη.
Την κ. Ιωαννίδου Μαρία για την οπτική κάλυψη των εκδηλώσεών μας.
Τα μέλη των τμημάτων του Πολιτιστικού,προέδρους και μέλη των συλλόγων της Τερπνής  και όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr