Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Α Τ Ε Ρ Π Ν Η Σ 2 0 1 6

Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Α  Τ Ε Ρ Π Ν Η Σ  2 0 1 6
Με χορούς από τα χορευτικά του Πολιτιστικού Τερπνής και Πολιτιστικού Συλλόγου «Σάρισα», με υπέροχο κρασί από τους ντόπιους παραγωγούς, με κάστανα βρασμένα στα καζάνια, με γλυκό κυδώνι και πολλά άλλα εδέσματα θα πραγματοποιηθούν και οι φετινές εκδηλώσεις των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ ΤΕΡΠΝΗΣ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στις 25 και 26 Οκτωβρίου.
Το πλήρες εκκλησιαστικό και πολιτιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
T Ρ I T H   25  Ο Κ Τ Ω Β Ρ Ι Ο Υ  2 0 1 6
6:00 μ.μ Λιτάνευση ιερής εικόνας του Αγίου  Δημητρίου Τερπνής
7:00 μ.μ Πανηγυρικός Εσπερινός
Έκθεση στην αίθουσα του ναού, με έργα των μελών του τμήματος Decoupage του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.
Τ ΕΤ Α Ρ Τ Η  26  Ο Κ Τ Ω Β Ρ Ι Ο Υ  2 0 1 6
07:30 π.μ Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
10:30 π.μ Εκδηλώσεις μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου.
Εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων.
Πολιτιστικού Συλλόγου Tερπνής
Πολιτιστικού Συλλόγου «Σάρισα»
•Θα προσφερθούν από τον Πολιτιστικό σε όλο τον κόσμο κάστανα, κρασί από τους ντόπιους παραγωγούς, γλυκό κυδώνι και υπέροχα εδέσματα παρασκευασμένα από κυρίες της Τερπνής και όλης της περιοχής.
•Για δεύτερη ημέρα θα λειτουργήσει η έκθεση με τα έργα Decoupage.
Όσες κυρίες επιθυμούν μπορούν να ετοιμάσουν και να φέρουν γλυκό κυδώνι ή εδέσματα με κυδώνι στον Πολιτιστικό ή στην εκκλησία την παραμονή ή και ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου , προκειμένου να προσφερθούν στον κόσμο μετά το πέρας των εκδηλώσεων στις 26 Οκτωβρίου που γιορτάζει ο πολιούχος της Τερπνής και πανηγυρίζει η εκκλησία μας και ολόκληρη η Τερπνή.
ΤΜΗΜΑ DECOUPAGE
Το δημιουργικό τμήμα Decoupage του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής έκανε έναρξη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 με εκπαιδεύτρια την κ. Μυλωνά Μαρία. Τα μαθήματα θα γίνονται για όσους θέλουν να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη από τις 4 έως τις 8 μ.μ στο χώρο του πρώην Λυκείου Τερπνής στα Πλατανούδια. Το αποτέλεσμα των μαθημάτων  είναι εκπληκτικό και θα το δείτε στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού «ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2016» στις 25 και 26 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που θα εκθέσουν οι συμμετέχουσες του τμήματος τα εκπληκτικά έργα τους.
ΤΜΗΜΑ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
Το υπέροχο τμήμα Κοπτικής-Ραπτικής έκανε την πρώτη συνάντηση την Τρίτη 11  Οκτωβρίου 2016 με την κυρία Αφροδίτη Νούλη στο τιμόνι του τμήματος. Ευχόμαστε να απολαύσουν οι συμμετέχουσες το όμορφο ταξίδι της Ραπτικής και αυτή τη χρονιά. Για όσες θέλετε να συμμετέχετε τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη από τις 4 έως τις 7 στο χώρο του πρώην Λυκείου Τερπνής στα Πλατανούδια.
Στα τμήματα μπορείτε να συμμετέχετε από όποια περιοχή του δήμου μας  και αν είστε. Είστε ευπρόσδεκτοι.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                     ΠΕΓΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑ                                       ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr