ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ



Στις εκδηλώσεις κάθε χρόνο έχουμε τη χαρά να επισκεπτόμαστε τους ντόπιους παραγωγούς κ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΑΓΓΕΛΟ και ΔΟΥΛΗ ΝΙΚΟ που προσφέρουν υπέροχο, εύγευστο κρασί, για να προσφερθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο σε όλο τον κόσμο στη διάρκεια των εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ". Και φέτος επισκεφτήκαμε τους δύο ντόπιους παραγωγούς που με χαμόγελο μας περιμένουν κάθε χρόνο. Θα μιλήσουμε για τις φετινές επισκέψεις και θα ξεκινήσουμε από τον κ. Τζεβελέκη Άγγελο, ενώ θα μιλήσουμε αργότερα και για τον άλλο παραγωγό. Το κελάρι του βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο οικόπεδο, γεμάτο κήπους με χρωματιστά λουλούδια που περιποιείται η σύζυγος κ. Βαΐα αλλά και ο ίδιος ο κ. Άγγελος. Φτάνοντας στην κάβα, η πρώτη εντύπωση είναι καταπληκτική. Υπάρχει πολύ μεγάλη καθαριότητα και όλα είναι τακτοποιημένα, στη θέση τους. Όλα τα βαρέλια είναι ζωγραφισμένα, ακόμη και τα ξύλα ψηλά στην οροφή, ακόμη και η εξώπορτα της κάβας. Φέτος ο κ. Άγγελος είχε να μας δείξει και ένα νέο μηχάνημα που προμηθεύτηκε, όπου γίνεται διήθηση θα λέγαμε του κρασιού, και μέσω των 8 φίλτρων από τα οποία περνάει το κρασί βγαίνει πεντακάθαρο και διαυγές. Αυτό που σου κάνει εντύπωση και που σου μένει συζητώντας με τον κ. Άγγελο είναι το μεράκι με το οποίο ασχολείται με τη δουλειά του. Είναι το κεντρικό πρόσωπο που επιμελείται με αγάπη το κρασί, με βοηθούς το γιο Δημήτρη και τη σύζυγο που προαναφέραμε κ. Βαΐα. 
Θα δείτε στις φωτογραφίες την απίστευτη τάξη και καθαριότητα που επικρατεί στο κελάρι του παραγωγού και όσο για την ποιότητα και υπέροχη γεύση πρέπει να δοκιμάστε για να τη νιώσετε. Οι εγκαταστάσεις του κ. Τζεβελέκη βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο της Τερπνής που οδηγεί στην πλατεία.
Τους ευχόμαστε να ασχολούνται για πάντα με τόση αγάπη και μεράκι και να έχουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα και τους ευχαριστούμε που από την 1η χρονιά έως και τη 13η χρονιά που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής βρίσκονται δίπλα μας.





Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr