ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ



Ετοιμάζεται ο Πολιτιστικός και οι φίλοι του συλλόγου για τη χειμωνιάτικη εκδρομή μας που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι 2-3-4-5 Φεβρουαρίου 2017.
Υπέροχο πρόγραμμα, με την τιμή πολύ χαμηλή στα 135 € και διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων Queen'S Astoria Design.
Queen'S Astoria Design
Ξεκινάμε Πέμπτη βράδυ μέσω Βουλγαρίας από τα σύνορα της Καλοτίνας και φτάνουμε το πρωί στο Βελιγράδι. Παρασκευή και Σάββατο περιηγούμαστε στα υπέροχα αξιοθέατα της λευκής πόλης, όπως ερμηνεύεται το όνομα της πρωτεύουσας της Σερβίας, στο φρούριο Καλεμέγκνταν, τον πύργο Nebosja,τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό θέατρο, το μεγαλύτερο ναό των Βαλκανίων του Αγίου Σάββα, το μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, τον πεζόδρομο για ψώνια της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα και πολλές άλλες ομορφιές του Βελιγραδίου.
Την Κυριακή θα επισκεφτούμε την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας την πόλη Νις που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Νισάβα και είναι η γενέτειρα του Μέγα Κων/νου. Μετά την περιήγηση μεταβαίνουμε στα σύνορα και επιστρέφουμε στην Τερπνή και Νιγρίτα.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο
Διαμονή στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Queen'S Astoria Design Hotel με πρωινό.
Περιηγήσεις του προγράμματος.
Έμπειρο αρχηγό-συνοδό γραφείου.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης/επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
Ταξιδεύουμε με το τουριστικό γραφείο Σαπουντζής travel
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή, θα πρέπει να επικοινωνήσουν έγκαιρα με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, κ. Λένα Χονδρού 6980180466,2322023608, Φρόσω Γερακουδη 6977818123, Δράμαλη Γεωργία 6998360477, Πέγου Ανοιξούλα 6946012390 και Κατερίνα Χατζηστραβού 6970098640.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr