ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΗΝ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ


Όσοι θέλετε να βρεθείτε σε μια  όμορφη αποκριάτικη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να περάσετε υπέροχα σας περιμένουμε στην Παρέλαση Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017  στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία της Τερπνής. Ο Πολιτιστικός ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και υπέροχο θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Γαϊτανάκι από το παιδικό τμήμα παραδοσιακού χορού, χορευτικά  από το παιδικό τμήμα Zumba, χάσκα για όλα τα παιδάκια, καρναβαλιστές, χορός, τραγούδι, και ξέφρενη διασκέδαση, με επισφράγισμα τα πλούσια χρηματικά βραβεία για τα πρωτότυπα και καλύτερα οργανωμένα καρναβάλια και αναμνηστικά για όλα τα γκρουπ και μεμονωμένα καρναβάλια. Πολύτιμη η συνεργασία των εκπαιδευτικών του Δημοτικού, Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού και των Συλλόγων Γονέων.
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο facebook από την αρχή της καρναβαλικής παρέλασης μέχρι και την απονομή των βραβείων.
Την επομένη της ημέρας του καρναβαλιού, δηλαδή την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 που ξεκινά  η Σαρακοστή και  φτάνουμε στο τέλος, στον επίλογο της Αποκριάς, θα ετοιμάσουμε για όλους σας Κούλουμα. Στα Πεύκα Τερπνής θα γευτείτε πεντανόστιμη φασολάδα, λαγάνες, νηστίσιμα, κρασάκι. Με κέφι και με τη συνοδεία όμορφης μουσικής σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα περάσουμε υπέροχα.
Και φυσικά εφ’ όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πετάξουμε με τα παιδιά μας τους χαρταετούς-τα παμπόρια μας!!
Σας περιμένουμε όλους από όπου και αν είστε στην πλατεία της Τερπνής για το Καρναβάλι και στα Πεύκα για τα Κούλουμα την Κ. Δευτέρα.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr