ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ

κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
2 κούπες αλεύρι
(αν θέλουμε βάζουμε 1 κούπα αλεύρι ολικής και 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις)
150 γρ βούτυρο
1 κρόκο αυγού
1-2 κουταλιές ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Διάφοροι σπόροι
Αλεύρι ολικής 1 κούπα (αν θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το βούτυρο, τον κρόκο,ζάχαρη, αλάτι και ομογενοποιώντας τα υλικά τα κάνουμε μια ζύμη. Μετά δημιουργούμε κορδόνια 1-2 πόντων, τα βουτάμε στο νερό με λίγη ζάχαρη, ρίχνουμε και τους σπόρους που έχουμε και ψήνουμε στους 160 με 170 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr